In the Presence of the Lord

Vissa gånger måste man se till att vara någon annan än den man är, för att satisfiera andra. Det är sällan det är acceptabelt, men om man tänker som jag i föregående inlägg - på återhållsamhet - så måste man ibland visa det andra ser som ens bättre sidor. Den osjälviska sidan är ytterligare en attraktiv sida att visa upp och att då välja den istället för de man är van att visa upp, kan bjuda på annat gott. Det viktiga är att veta när man skall vara sig själv. Det vet inte alla. På gott och ont.
That would be an ecumenical matter - mitt nya favorituttryck. Gud så spännande religion är. Det bygger helt på blind tro och ända skyller folk på att dess fantasi är begränsad. Det mänskliga minnet orsakar allt det ovanstående.
Masser Af Succes bjuder inte på någon tristess.
Tristess. Avsaknad av stimulans. Det är kanske det jag besitter. Eller besitter jag bara inte flödandet av stimulans? "Jag finner det inte stimulerande" (citat myntat av undertecknad), det passar sig bra. Till mycket.

Mellanord:

- Mycket vill ha mer.
- Ge mycket en mer, då.
Mer saft är inte skadligt, men knappast bra.

-------------------------------------------------------------

Det finns ett visst innehåll som enbart bör visas för en viss åldergrupp, sägs det. Vad har åldersgruppen med det hela att göra? Det finns en viss mognad som dessa i denna grupp bör besitta - det är nog svaret på den frågan. Universell och bra. Det är dock så att alla, liksom i hela havet stormar, inte får en plats i gruppen och exkluderas. Vissa nöjer sig med det och andra inte. Vissa tror att de är närvarande, när de i själva verket är bortom "här". Kanske skulle det duga gott med "Lämplig för den unge som har visat på mognad. Detta beslut tas på egen hand och efter eget bevåg. Har han en stor mun bör försiktighet vidtas i vilket fall". Det skulle ju dock aldrig fungera i staterna. Men det är mycket båg bakom dessa historier också. Lämpliga för inga - Inga, katinka og smukke Charlie på sin Harley, kanske.

Coda:

Andakt, andjakt. Be och se. Hoppas och blunda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0