Castles Made of Sand

När man ämnar resa bort eller liknande, finner man ofta sig själv vid diverse kommunikationsverktyg. Frågan är varför man gör det. Är det för att språka med de man kommer finna sig själv att sakna när man väl är borta eller vill man blott notifiera sin stundande bortfärd? Jag brukade förut tro att vissa brydde sig, men den tiden är förbi.
Ibland kan man tycka att någon man hör, låt säga på radion, verkar vara en ansenlig person. När namnet sedan avslöjas vill man inte veta av att man nyss ställde sig så positiv till dennes medverkan, förutsatt att man inte tycker om den personen det vill säga. Annars blir det google. Det är också intressant, när man kikar på internet för att se hur en viss person ser ut. Den bild man har målat upp framför sig brukar sällan stämma överrens med den man får upp på skärmen sin. Tur är väl kanske det. Annars hade de flesta varit helsköna.
Bygg aldrig slott i sand. Det är så svårt att få in rokokomöbler (rokoko heter tydligen rokoko i Norge för övrigt... Nej, men rokokko. Det lät dock som det förstnämnda på filmen igår. De är märkliga, norrmän). Det går även åt många hinkar, om man skall bygga snabbt d.v.s.. Rom brändes inte på en kväll. Ett sandslott kan däremot försvinna på ett nafs, precis som de nära besläktade luftslotten.

Castles in the air just leave me in despair


Trevlig helg,

Jay

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0